Continue our series of objects in the brutal loft.

We started the redevelopment project, because this apartment had all the rooms – separate kitchen, living room and bedroom with a passageway, which did not suit the customer, so we combined these spaces.

The hall was demarcated with a newly built pylon, which includes not only a visual barrier from the living room but also a storage function.

We combined the living room and hallway kitchen space, but each functional area had its own atmosphere.

Offered a combination of deep colors on the contrast of green and red orange, added brutality due to the concrete pylons that form the perimeter of the living room.

The kitchen was decided to be in monochrome graphic elements, and the bedroom on the contrary – a warm red hue of decorative plaster on the walls in combination with wooden panels, which adds comfort.